Lees hier de laatste blog van Fysio & manuele therapie Ron Sanches uit Zaandam

Contact opnemen
 • Waarvoor gaar u naar de fysiotherapeut?
  05/12/2019
  Waarvoor gaar u naar de fysiotherapeut?

  Omdat het meestal vanzelfsprekend gaat, staan we er vaak niet bij stil; hoe knap ons lichaam in elkaar zit. Hoe alle botten, spieren en gewrichten samenwerken en hoe we kunnen lopen, staan of springen. Pas als het allemaal niet zo soepel gaat en het lichaam even niet meewerkt door bijvoorbeeld aanhoudende pijnklachten of als er een blessure optreedt, wordt dat duidelijk.

  Lees meer
 • KISS-syndroom
  30/10/2019
  KISS-syndroom

  Sommige baby’s huilen veel, zijn ontroostbaar, drinken slecht en hebben misschien zelfs een voorkeurshouding ontwikkeld waardoor scheefstand van het hoofdje of zelfs een afgeplat schedeltje ontstaat. Voor ouders is het moeilijk te zien dat je pasgeboren kindje overduidelijk niet lekker in zijn of haar vel zit, maar dat je de vinger er niet op kunt leggen wat er nu precies aan de hand is.

  Lees meer
 • Manuele therapie
  09/08/2019
  Manuele therapie

  Veel mensen hebben er wel eens van gehoord, van manuele therapie en de term ‘kraken’ komt dan ook meestal wel bovendrijven, maar wat is manuele therapie nu eigenlijk precies en wanneer is een behandeling door een manueel therapeut zinvol?

  Lees meer